Program:
Luni – Vineri:  09:00 – 18:00
Sambata:     09:00 – 14:00
 In afara orelor de program va rugam sa ne contactati folosind formularul alaturat.

Vanzari:     0767.739.200

E-mail:      incubatorperformant82@yahoo.ro

Executam service la sediul firmei:
Strada Principala, Nr. 438, Nucet, Jud. Dambovitamailto:incubatorperformant82@yahoo.rohttps://goo.gl/maps/xsm6Kshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1
Pentru informatii suplimentare legate de produsele noastre, pentru a ne face o recomandare sau pentru a afla unde ne gasiti, va rugam sa folositi datele de contact din aceasta pagina.

Incubator automat oua prepelita - Incubator automat oua gaina - Incubator automat oua strut - Incubator oua gasca

    

      Incubator automat oua este realizat din panel de PVC usor de utilizat si cu un randament de peste 87% procentaj de ecloziune.

    Utilizatorul poate programa in acest incubator toti parametrii de incubatie, temperatura de incubatie, umiditatea, oxigenarea oualor, timpul de intoarcere a oualor.

    Controlarul incubatorului automat are in componenta un ventilator cu doua functii, prima functie este aceea de a asigura oxigenarea oualor din 2 in 2 ore cate 30 secunde, a doua functie este de a oxigena si a racii aerul din incubator atunci cand temperatura de incubatie este depasita cu 0.2 grade.

    Incubatorul automat are si functia de eclozare. In ultimele 3 zile ouale se transfera din sitele de incubatie in lazile de ecloziune, se opreste sisitemul de intoarcere automat al oualor, se programeaza o alta temperatura si o alta umiditate pentru a crea conditiile optime in procesul de ecloziune.

Formular de contact: