Incubatorul IP – 2S este destinat  incubarii si ecluzionarii oualor de prepelita, gaina, rata/curca  sau gasca.

Cu ajutorul controlerului se seteaza temperatura, umiditatea, intoarcerea si oxigenarea oualor.

    Incubatorul prezinta 2 etaje fiecare cate o sita de incubatie si o lada de ecloziune. Ouale se aseaza in site de plastic speciale si cu ajutorul motorului dispus in interiorul incubatorului acestea se rotesc cu 45 grade fata de axul central.

    In functie de ouale incubate, in ultimele 3 zile incubatorul se transforma in eclozor, ouale se transfera din sitele de incubatie in sitele de ecloziune.Randamentul incubatorului este de 85-90% din ouale fecundate.

      Corpul  incubatorului  este  confectionat  din panel de PVC.

      Garantie 24 luni.

GALERIE FOTO
 1.  Greutate:             20KG 

 2.  Putere:                550W

 3.  Dimensiune:        63x59x75 cm 

 4.  Voltaj:                 220V, 50HZ 

 5.  Capacitate:          176 oua gaina 

 6.                             126 oua rata/curca

 7.                             442 oua prepelita

 8.                             64 oua gasca

 9. Intervalul de afisare a temperaturii:    5-50 ° C

 10. Rata de ecloziune:                            85-90%

 11. Masurarea temperaturii acuratete:      ± 0,1 ° C

 12. Precizia de control a temperaturii:      ≤ ± 0.1 ° C

 13. Intervalul de afisare a umiditatii:        0-99% RH

 14. Control de precizie a umiditatea:        ± 5% RH

 SPECIFICATII INCUBATOR IP - 2S
Pret: 2600 RON

    Rata de eclozare medie este de cca. 85% din totalul de oua fertile - rata superioara tuturor incubatoarelor, iar puii rezultati dovedesc o viabilitate foarte buna (fata de viabilitatea puilor din incubatoare similare mai putin performante / cu deficiente constructive / de design - uniformizare temperatura interioara pe zone in incubator, raport optim oxigen - dioxid de carbon specific la incubare, respectiv (mai ales) la eclozare, controlul corect al echilibrului temperatura - umiditate la eclozare etc.) ori de calitate a componentelor utilizate. 

Incubator automat oua prepelita - Incubator automat oua gaina - Incubator automat oua strut - Incubator oua gasca

    

      Incubator automat oua este realizat din panel de PVC usor de utilizat si cu un randament de peste 87% procentaj de ecloziune.

    Utilizatorul poate programa in acest incubator toti parametrii de incubatie, temperatura de incubatie, umiditatea, oxigenarea oualor, timpul de intoarcere a oualor.

    Controlarul incubatorului automat are in componenta un ventilator cu doua functii, prima functie este aceea de a asigura oxigenarea oualor din 2 in 2 ore cate 30 secunde, a doua functie este de a oxigena si a racii aerul din incubator atunci cand temperatura de incubatie este depasita cu 0.2 grade.

    Incubatorul automat are si functia de eclozare. In ultimele 3 zile ouale se transfera din sitele de incubatie in lazile de ecloziune, se opreste sisitemul de intoarcere automat al oualor, se programeaza o alta temperatura si o alta umiditate pentru a crea conditiile optime in procesul de ecloziune.

- Incubator automat oua gaina 72                 - Incubator automat oua prepelita 288                       - Incubator automat oua rata/curca 72

- Clocitoare automata prepelita                     - Incubator ieftin cu randament de 90%                     - Incubator profesional direct de la producator

- Incubator oua prepelita ideal pentru inceperea unei afaceri cu oua prepelite

- Incubatoare oua familie, cu intoarcere automata si controlul parametrilor de incubatie